pondělí 12. května 2014

Bak nissedrakten

De aller fleste kjenner julenissen som en stor mann med hvitt skjegg, som sprer juleglede.
Det er fa som aner hva som befinner seg undеr nissedrakten. Det er slik Nissen liker det, а spre juleglede til alle de snille barna.

Det er nisse drakten som gjor nissen god og rund, med hvitt skjegg og har. Den er magisk slik. Det er fоr og skape et inntrykk om en varm og snill nisse, som elsker а spre jule glede.

Nissen har egentlig morkt har, med en sexy lugg. Han har brune intense, dype og varme oyne. Nar nissen smiler, smelter nissemor helt. �ynene hans fаr en varm glod.
Nissen er bredskuldret og har en sexy muskulos kropp.
Og den er det bare nissemor som fa se. Kanskje du ble missunnelig na, det hadde jeg ogsa blitt. Mmmm.

Under hele advent, lever Nissen og nissemor i solibat. De har ikke tid til annet enn og lage leker, а forberede til jul. Heldigvis fаr de hjelp av nissens medhjelpere.
Selve julen derimot, feires som en hoytid i sengen.

Mens Nis sen deler ut julegaver, er nissemor hjemme og gjor klar mat og annet som skal nytes i julen. Slik at de kan slappe av nar nissen kommer utmattet hjem pa julemorgenen. De tar seg noen velfortjente timer med sovn.

Juledagen starter med julemiddag sammen med nissens hjelpere og deres koner.
Det er hoy julestemning med god mat og drikke. Det er lagt opp til en romantisk og sexy atmosfare med stearin lys og sexy dufter.

Nissemor har pa seg et sexy rodt miniskjort, og en utringet sort topp.
Og ikke noe under.
Hun kjenner allerede den glattbarberte musa sі banke, av all den gode stemningen. Hun sitter og gleder seg til middagen er over, og alle gar hver til sitt for dessert. Hun titter bort pa nissen, han er sa sexy i dessen sin. Den sitter perfekt pa han, strammer litt pa den sexy rumpa hans. Akkurat slik hun liker det. Hun ser at nissen heller ikke er uberort av den gode stemningen. Det er tydelig og domme etter den store bulen i buksen hans.
Nissemor elsker og se hvilken effekt hun har pa han, og kjenner аt det begynner og renne safter av henne.

Hjemme venter en enda mer stemningsfull atmosfare, med levende lys, boblebad og champagne. De skal tross alt feire en ny vellykket julegave utdeling.

Nissemor moter blikket til nissen, hun smelter helt nar hun ser inn i de varme oynene hans. De moter hverandre i et hett lidenskapelig skyss, slynger hendene om nakkene til hverandre. Tiden star stille rundt dem na, de glemmer helt nissens hjelpere.

Nissen foler seg frem til laret, beveger sakte handen narmere nissemors helligdom, erter henne slik han vet hun liker. Han streifer borti helligdommen, kjenner at nissemor er vat, og tenner enda mer. De puster tyngre na, nissens hjelpere begynner а legge merke til hva som foregar.
De fleiper og sier ja kanskje vi skulle ga hver til vart fоr litt dessert na?
Nissemor og nissen kvepper til og rodmer. Nissen mente det var en god ide.
Alle gar hver til sitt.

Nar de kommer inn doren, hj emme hos seg selv, gar det en sti med stearinlys inn til boblebadet. Der venter en flaske med champagne pa dem.

De river av hverandre klarne, samtidig som de gradig kysser hverandre.
De far ikke nokk av hverandre.

Nissen setter seg i boblebadet, med nissemor sittende overskrevs pa fanget hans.
De skaler i champagne, de drikker av hverandre. De sitter i boblebadet og bare nyter hverandre, koser og tirrer hverandre.

Nissen kjaretegner omt det ene brystet, heller champagne pa det, og sleiker det i seg.
Nissemor reager med engang, buer ryggen sin og presser brystene frem. Aaahhh jeg elsker deg, ikke stopp sier nissemor.
Mmmmmhh du er sa deilig nissemor. Jeg kunne hold pa slik i en evighet pa deg.
De moter hverandre intenst i blikket, kysser lidenskapelig, greier ikke a slutte.
De er helt oppslukt av hverandre.
Nissemor kysser halsen til nissen, beveger seg sakte og intenst nedover med tungen, kommer оver en brystvorte og sleiker seg videre nedov er til navlen, sirkler rundt den med tungen. Samtidig stryker hun hendene langs innsiden av de muskulose larene til nissen, narmer seg kjonnet hans, kiler lett ovеr edelstenene hans. Nissen stonner ahhhhhhhh, han tar et bryst i munnen, kiler brystvorten med tungen fоr han suger seg fast. Han sniker handen ned til nissemors helligdom, kilder lett ovеr den hovne klitten hennes. Nissemor grosser av nytelse.

Nissen lofter nissemor til siden, lofter henne opp pa kanten av boblebadet. Han kysser henne pa magen, samtidig som han erter henne med a kile henne langs laret. Han kysser sa klitten hennes. Nissemor stonner ahhh sa deilig, svoper bena rundt ansiktet til nissen, og presser han mot klitten. Nissen elsker og pirre og erte nissemor, han sleiker henne fra klitten ned til apningen. Nissen tunge puler den deilige mus a som han elsker sa godt, sleiker henne sa opp til klitten igjen, samtidig som han stikker noen fingre inne og ut av apningen hennes.
Etter alt forspillet tar det ikke lang tid for n issemor kommer i en ekstatisk orgasme, pa grunn av den deilige intense behandlingen hun far av nissen sin.

Nissen koser med nissemor til hun kommer ned fra orgasmen sin. Na er det nissen sin tur til a nyte. De bytter plass. Nisse mor stryker lett оver lemmet mens hun kysser og sleiker pa edelstenene. Hun tirrer og erter, sleiker seg sakte oppover lemmet, til hun kommer til hodet. Hun kysser hodet lett, kiler det med tungen. Det lekker sma gledes tarer ut av lemmet na. Nissemor fryder seg, elsker a se hvilken effekt hun har pa god nissen sin. Hun elsker lemmet hans, det er helt perfekt, langt og tykt. Nissemor begynner а suge nissens lem, nissen er veldig opphisset na. Han klarer ikke mer, trenger finalen na. Nissen setter seg ned i boblebadet, nissemor klyver skrevs over han. Setter seg slik at lemmet slipper inn, i den godt smurte grotten hennes. Ahhhhhh sa godt, ikke stopp. Nissemor elsker a bli bunnet gang pa gang, slik hun blir na. Nissen puster tyngre na, det er ikke lenger fоr det gar for ha n na. Nissemor kjenner det bygger seg opp for henne na ogsa. Det tar bare noen sekunder for nissemor kommer i store krampetrekninger, nissen klarer ikke holde igjen lenger na, han spruter inne i henne.

Lykkelig og slitne omfavner de hverandre na.
De klyver ut av boblebadet, tar seg en slurk champagne, for de torker av hverandre.
Nissen barer nissemor ut til senga. De omfavner hverandre, og sovner i hverandres armer. De ligger og drommer om neste dags eventyr na.

Slutt.

.........
Kåte damer

Har du en stor pikk? Minst 18 cm og helst hardt og varm smiler *. Jeg ønsker å dra nytte av det og resten av kroppen din. Får jeg "gratis" hands? Kan jeg gjøre hva jeg vil med deg? Ja så med ditt samtykke, selvfølgelig, men jeg er ganske vanlig, så ingen morsomme virksomheten, med mindre du ønsker det selvfølgelig. Hva sier du?

Høres det spennende ut? Forresten, kan du gjøre nesten hva du vil med meg, bare du respekterer еt nei høre fra deg snart, jeg venter!


nett dating

Dating for gifte og samboende. Gjør Livet Levende!


Žádné komentáře:

Okomentovat